My life is like a rollercoaster Coming off the track spinning round and round

hejsan alla snygga människor!! hur är det med er då? men va bra, det är bra med mig med!
juste nu sitter jag i soffan. pallar inte göra ett skit alls bara sitter här med världens mysigaste tröja och saknar en människa att mysa och pussa på.. men men! tänkte berätta lite om igår min galna nä skoja men min roliga kväll med mina tjejer! det började med att jag, Hanna, Erica och Elina gick ner till centrum och köpte tjockis grejer! sen hände det inte så roliga grejer med det löste sig! kolla vi på absoluta bästa filmen fast five! kär i filmen alltså!!
sen gick vi ut hade kult ett tag sen så börja jag inbilla mig människor i mörkret, huvudvärk och Elina va jobbig och Erica gick och det ba sojfåoergjpoth men det löste sig! men jag hade super kult! sen blev det hem och sov va bajs trött och mådde inge bra satt..! det var min kväll igår! så nu får vi se vad som händer ikväll om det blir hemma eller ut med kompisar! pallar faktiskt inte vara hemma. men vi får se!! men nu ska jag fortsätta kolla på nåt bajs program.. vi hörs, pusspåer!


i got a hangover woahhh.

"and i don’t ever ever want to grow up ay i want to keep it going keep keep it going come on"
åh älskar den låte just nu! Hej alla sötnosar där ute! hur är det med er? själv är det faktiskt bra! känner höstlovet börja komma untz! aja i alla fall! igår var det fredag vilken betyder heeeeelg! så igår efter skolan blev det hem till Erica med Hanna och Elina myspys! senare blev det hem till Charliiiie och kolla film. men han var ju helt inne i filmen fick inte en peta på hans näsa. så jag sov. typ.! Idag är det lördag (yey) och idag ska jag och vännerna träffa björkis som vi alla saknar! har inte träffat henne på skit länge! så det ska bli kult! sen ikväll får vi se vad som händer! man vet aldrig jag menar i nytorp händer ju allt. NOT. satt japp vi får helt enkelt se! men jag bloggish senare! pusspåer!
och seriöst bjuder på bilden!!

Fredag, untz. Höstlov, untz.

weeiiiyey! happy!

Sovgott mina blogg läsare!


Facebook love.


syster jag har kul.

lhihiih !

cp program.

hejsan alla snyggingar! hur är det med er? själv är det väl sådär jag är hemma och sjuuuk igen.. *sadface*
i alla fall jag sitter och kollar på ned's declassified. jag har aldrig tänkt på hur efterblivet det programmet egentligen är. jag menar kolla på det helt cp efter. alltså åh sääääääärprogram.. fast gillar det ändå även fast det är efterblivet.
aja nu börjar svampbob pusspusspåer♥

awkward.

tjatja bloggen! det är måndg och jag mår sådär..
vaknade upp klockan 08.00 och gjorde med redo lite segt som en snigel.. gick till skolan hade seg idrott och sen gick jag heeeem. mår illa, ont i magen, huvudet bajs ont och trött yey va kult att va i skolan då fast inte så jag gick hem. har nyss kollat på film och nu kollar jag på awkward gillar programmet alltså. men nu va det här västa k inlägget känns det som satt vi hörs pusspuss ♥

This is what I'm made of.

Hejsan bloggen! idag är det söndag bajsigaste dagen.. jaja jag får leva med det..
I fredags var jag i skolan det sög typ fett mycket för jag va super trött och ba oirgåoetiyhåe. sen efter åkte jag och Emma till södertälje och kollade runt liiite sen åkte vi hemish. Efter jag hade ätit min super goda middag så gick jag till bebisen Charlie, vi kollade på film tror jag.. ja det gjorde vi!!.. Igår va det lördag vakna tidigt gjorde inte ett skit. va med Emma en kort stund sen blev det hem till Charlie vid tre kanske och kom hem vid elva kanske. super mysmys med honom! tvinga honom att kolla på mean girls, snäll jag är :)! nu är det snart måndag och jag börjar skolan kl. 09.50 jävla idrott aja.. kommer säkert komma försent på grund av min cp mobil. men i alla fall idag söndag jag vakna tidigt kolla på tv halva dagen satt vid datan andra halvan.. städa rummet på en halvtimme kanske åt och sen gick jag ut träffa Hanna och Mattias! Sen gick jag och Hanna in till Hanna drack te, åt bajs och jag skratta för mycket. sen gick jag hem vid kanske halv tio och kolla på tv och sååånt. nu ligger jag i min säng ont i armen ganska trött och vill ha mer helg.. men sånt är livet aja bara den här veckan sen höstlov och halloween kult alltså!
vi får se vad som händeeer! men det kan vi ta senare! men nä bloggar senare puss på er ♥
bjuder på bilden alltså..

Don't date the most beautiful girl in the world, date the girl who makes your world the most beautiful.


Clglroepqåaflv

Tja alla mina läsare jag har matte nu. Hejdå.


....


om mitt självförtroende va på topp skulle jag inte bry mej om det lilla du säger.


nöjd Erica?

hejsan bloggen. idag i skolan sa jag att jag skulle blogga när jag kom hem så gjorde jag inte det och Erica klaga. så nu bloggar jag. igår va det måndag skolan sög sen va jag med Charlie han är knäpp men bäst. sen gick jag hem och sov som en gris. idag är det tisdag och skolan sög. vädret med. vi bytte platser den suger också fast sitter brevid Emma det är bra. sen gick jag hem sjöng, åt kebab och gjorde läxa. nu är det kväll och jag ska sova vi börjar 08.00 imorgon väldigt tidigt. åh brukar komma försent. men hoppas inte på det nu. åh kläderna göra så man kommer försent. aja nu har jag bloggat och ska snart sova. vi hörs bloggen! pusspåer♥
bjuder på bilden inte finaste.

I've been looking under rocks and breaking locks Just tryna find ya,


Fredaaag.

Hejsan bloggen idag är det fredag och jag sitter i skolan och har rast med mina kära vänner och snart väntar sista lektionen slöjd. Yey not men nu ska jag vara social och sen ha rast pusspuss.

snyggtjej.se?..

 


Watch Me.

nä men tjena bloggen! idag är det torsdag kväll kan man väl säga och vilket betydet fredag imorgon! naaaajs!
i alla fall idag var väl skolan helt ok! lite lång men funkade om man va på humör vilket jag var! speciellt efter idrotten blir alltid så himla glad efter det! vet inte varför bara blir det.. hehe.. i alla fall alla läxor till veckan är spikat och klart! så efter skolan gick jag hem till Erica och fika med henne, hanna och ellish! mysigt tills Erica ba "inte för att äckla er men jag tror det här är mögel" det va ju lite snusk.. aja sen visade det sig att de inte var så att de va lite knäppt..
aja nu ska jag inte prata på så att ni inte fattar! men nu ska jag dunka sönder mina hörlurar med musik! älskar! sen blir det kanske ut med Hanna och Erica vi får se alltså! vi hörs bloggar senare puusss på er ♥

Hannas iphone..

Hejsan bloggen!! Jag har matte suger. Hejdå.

 


What am I supposed to do when the best part of me was always you.

?

sååååååååå är det..


Nu tänker jag ta tag i detta och börja blogga!

hejsan alla fina, fula, glada, ledsna, sura, arg, lyckliga, tjocka, smala människor! hihihih.
Aja nu tänker jag faktiskt börja blogga! eller försöka blogga då och då! för jag har oftast inte lust, så många läxor och allt men ska i alla fall försöka blogga så mycket jag kan! det är väl bra? hoppas ni tycker det är bra i alla fall!
vad som har hänt under tiden jag inte har bloggat kan man ju fråga.. och det kommer jag faktiskt inte ihåg så länge sen satt vi tar inte upp det! men i alla fall, idag är det fredag!!! vilket betyder ännu en härlig helg! helg är väl det bästa som finns nu när skolan är i gång alltså! men aja tagga höstlov om 3 veckor ungefär! i en vecka -.-
jaja sånt är livet bara att leva med det!! i alla fall nu ska inte jag sitta hela min fredags kväll och blogga utan ska till min kära pojke och mysa med honom! fredags mys!! sen får vi se vad som händish! men nu måste jag klä på mig! vi hörs pusspuss på er! ha en bra kväll/helg! ♥
skulle komma upp i fredags men blogg.se suuuuuger!!

mitt problem.

hejsan bloggen. jag har problem. jag lyssnar på pitbull men han är så ful så jag vill inte kolla på honom. men pojken min är sådär super seg på att svara i sin lilla chatt ruta så då måste jag kolla på pitbull för att facebook händer det inte ett bajs på. så då har jag värsta problemet. och nu fick jag ett till. min syrra äger ut mej på wordfeud. tpl säger jag bara. tpl. nä skoja. inte tpl. men bara ett stort problem och vet inte vad jag ska göra åt saken. så därför ska jag sova. godnatt bajs värld.

forgive me.


RSS 2.0