Fast jag önskar att jag aldrig ville se dig mer.

Tråkigt väder. kallt. regn. ingen sol. inga solbrända ben springer runt utomhus med shorts och linne. inge åka och bada efter skolan. inge värme som man dör av. ingen solning. inga ute lektioner i solen. inge ute häng på rasterna. vafan har hänt med sommaren? sommarlov om exakt en vecka?! vafan hände? för några veckor sen var vädret som det bästa 24+ och shorts och värme. nu 5+ jeans, tjocktröja och skinjacka. vafan hände? vart är min sommar? vart är min värme? vart är vädret som man kan bada till? vart är vädret man får sommar känslor av? ute nu är det oktober och kommer regna vilken sekund som helst. snälla ge mig min sommar. och ta mig ifrån oktober vädret.
och vad har hänt med dom varma sommarkvällarna? som man alltid satt ute och myste för att det är det bästa som finns? vad hände? vad hände med den tiden som var exakt nu förra året?
image description

mycket på en och samma gång.

Hejsan bloggen! länge sen jag blogga kan man verkligen säga att mycket saker har hänt!! jag har haft ganska mycket i skolan så det har påverkat men nu är det bara en vecka kvar på taggar som fan även fast det är typ oktober ute.. men men! jag och min familj åkte en torsdags kväll till London för att fira min mamma och shoppa och kolla runt i england som jag aldrig varit i förut och det var jätte härligt och mysigt men men saknar ju det hemma också men ibland måste man iväg! sen två dager efter jag kom hem från london åkte jag till berlin men min klass! gud va härlig resa det va alltså kärlek till klassen men nattåget kan man ju säga va jobbigt men annars va hela resan perfekt! och om ungefär 22 dagar då så drar man till grekland och rhodos!!!!! åh härligt men sol och bad! ska blir brun som en bajshög åh härligt härligt! men nu sitter jag och kollar på tv ska nog kolla på bb istället men mina familj lämna mig för ungefär en timme sen och saknar dom redan då är påväg ner till småland för släktträff men inte jag för det va en sak i salem och dom lät mig stanna hemma men inte sova hemma så kommer spendera natten hos min underbara pojkvän vilket blir jätte härligt älskar honom så mycket så mysig! men aja ska kolla på bb nu innan jag ska iväg och träna med min fina Ella! puss på er vi hörs snart hoppas jag! ♥
image description

RSS 2.0