Tisdag.

Godkväll godkväll. Idag är det tisdag och idag vaknade jag och va trött som satan alltså seriöst det va inte kul alls men tog mig igenom två lektioner och sen träffa min underbara knasboll. Imorgon är det onsdag och även resursdag vilket betyder att man tar igen missade saker men den här gången utvecklingssamtal vilket jag har kvart i tre men sen visar det sig att jag måste göra engelska prov halv tio så kul. Fml på det. Men skit samma ska köpa massa godis efter iaf. Mums. Men vi hörs puss.


måndag.

Det sög ju att stressa sig till skolan och massa sånt när man inte har första lektionen för att läraren är sjuk.. men jaja dagen rullade på och sög som vanligt, på engelskan redovisade vi ett grupparbete om en musik grupp och det gick väl sådär inte det bästa men jaja sen sluta jag 14.10 och tog första tåget hem och nu sitter jag här i sängen och har tråk som satan alltså aldrig varit såhär uttråkad på länge. men ska väl ta och sätta mig vid tv:n ett tag och ba chilla och typ dö av trötthet.. men jaja vi hörs puss och kram på er! ♥

Blöblö

Lördag kväll sämsta. Men har funnits värre dagar det vet jag. Men dagen spenderad genom att äta middag med familjen, kollat på sista avsnittet av torka aldrig tårar utan handskar och lite tv mys framför tv och nu kollar jag på en film som heter prom, aldrig sett förut men den är bra lite annorlunda men en typisk amerikansk tonårsfilm som jag gillar. Men ska sova snart så jag utvilad till imorgon puss på er!


lol

Tumblr_m7lug8utc21qhhxd4o1_500_large
bästa, mysigaste ocg underbaraste filmen som finns, lol ♥

Bajs. Torsdag. Halloj

God morgon på er kära vänner! Va en stund sen jag bloggade men haft höstlove och sånt och nu ligger jag hemma med magont.. Gick hem i tisdags efter första lektionen för jag hade så himla ont i magen och sen dess har jag stannat hemma visst låter töntigt men de gör ont som satan alltså ni kan inte förstå det. Men jaja imorgon är det fredag sen helg sen 6 veckor kvar till jullov! Men förhoppningsvis går jag till skolan imorgon så jag inte missar för mycket skola känner jag! Men nu ska jag fortsätta kolla tv och må lite bättre hoppas jag!


RSS 2.0