Klockan slår snart 01.40

Godnatt bloggen! Haha jag ligger inte och sover än de är sjukt har varit skit trött hela dagen så är man vaken nu liksom! Men min mobil kunde inte ta emot sms nyss så fick ett litet samtal från min pojkis! Va ju kul samtal eftersom jag halvsov men nä inte riktigt! Men jag och Emma hade roligt och mys vi åkte och köpte godis sen hem till henne för lite film och spelade in egna filmer blev jävligt varmt men kul!! Haha.. Nä men nu måste jag nog sova puss på er!!


Fredag!!!

Hejsan bloggen ett tag sen och detta kommer bli kortfattat skoldagen va chill inte mycket alls! Dock tråkigt väder men sånt får man leva med! Men nu väntar jag på Emma som ska ringa och säga att hon är på väg hit med den lilla bilen! Men vi hörs puss på er!!


.

Protect her, fight for her, kiss her, love her, hold her, laugh with her. But don’t make her fall if you don’t plan to catch her.

Life doesn’t change, but people do. So learn to accept that not everybody is who you thought you knew.



Don't ever change. For anybody.


aldrig igen.

aj.

chacha

Länge sen jao! inte så men har annat för mig än att blogga! som typ sova! nä men idag är det lördag! äntligen säger vi alla! har varit vaken ett tag duschat och fixat mig så snart ska jag möta fina Ellabella och vi ska åka till skärholmen och shoppa jao! alla pengar kommer ryka! men sånt är livet när man måste ha kläder!! iaf för mig! men ja ska dra till bussen snart men vi hörs senare! juste en grej jag tänker dela med mig är att jag är sjukt jävla stolt över mig sälv för att jag har slutat platta mitt hår! alltså allvarligt förstör håret som fan och nu ska jag slutat är stolt! åh tönt inlägg aja hörs!

Part of me.

Godkväll mina kära få läsare! får gärna bli flera eftersom jag bloggar ganska ofta! men ert val! ingen bestämmer! Men i alla fall nu är klocka 23.00 prick men kommer inte vara det sen! men iaf ligger i sängen lyssnar på musik och har världens magont inte mensvärk utan magont. är skit jobbigt men nu ska vi inte vara ledsena för det! idag har jag helt ärligt inte gjort ett skit förutom att städa mitt rum det va typ det jobbigaste idag men annars har jag bara gett upp när jag skulle plugga. men sånt är livet ibland får plugga imorgon! men nu ska jag i alla fall sova eller iaf snart börjar ändå tio imorgon vilket alltid är skönt på måndagar! men nu ska jag sova! blev konstigt skrivet men men ni får försöka förstå! puss på er♥
saknar sommaren vafan.

💗

This is the part of me that you're never gonna take away from me.

 


Söndag julcswkobkydckyfswj

God morgon bloggen! Hur är det med er? Själv är det bra bara väldigt trött! Men blir alltid så på söndagar! Men iaf ligger och kollar på tv och ska snart kämpa mig iväg till mitt rum för städning och plugg! Standard på söndagar. Men men nu ska jag kämpa denna söndagen! Vi hörs ikväll eller imorgon puss på er!


fuck the world.


hejdå. nä inte hejdå men kommer nog inte blogga på en stund.

att du byter kompis hela tiden betyder inte att du alltid kan komma tillbaka till mig. att du behandlar mig som luft och inte ens säger hej till mig betyder inte att jag kommer finnas där för dig sen när du försöker komma tillbaka. om du tror att du kan söka tröst hos mig så gör det inte. gå till din nya vän jag är inte din vän längre. att du gör såhär är fan inte okej. det måste du väl själv fatta. så detta är ett farväl. hoppas du vet vem du är. fast nä tror inte du vet. så försök inget. du har en ny vän nu. jag betyder inget längre.
Tänker inte lägga ner kraft. du är inte värd det. du är inte värd mig. jag är värd bättre och äktare. nån som ALLTID finns där och inte byter kompisar.

Tänker inte lägga ner kraft på er längre. jag har andra äka människor som bryr sig om mig.
hejdå. f u c k y o u.

Sug nationella.

Hejsan bloggen! Visst är sur för jävla cp nationella jag bara suger på no kemi skit. Men jaja ska inte klaga! Dagen har varit bra ändå slutade tidigt så gick hem och lata mig pluggat lite faktiskt och så jobbigt när man verkligen är dö trött vilket jag är! Och så ska jag lata mig ut sen upp till Elin i Salem för att fira hennes födelsedag! Vilket ska bli kul har inte träffat henne sen nyår kanske länge sen! Men blir kul även fast jag är trött! Men nu ska jag chilla framför tv:n puss!


Random.

- Hemma gillar jag att vara i min ensamhet.
- Jag älskar glass mer än allt, förutom Charlie ni ligger lika hihi.
- Hatar att gå själv i mörkret.
- Jag är sjukt intresserad på universum.
- Hatar att ha dålig hår dag, hela dagen blir förstörd.
- Jag har jätte svårt att bestämma saker, som tex vilken film man ska se får panik.
- jag är sjuk onyttig.
- Jag börjar redan få panik över balen. jag vet kalla mig tönt.
- på sommaren är jag alltid glad.
- Jag hatar att flyga men har gjort det ändå.
- Jag vill ha en katt så jävla mycket.
- Jag hatar att åka hiss. men hatar det mest när man är själv.
- Längtar till stunden då jag har det där jävla moppekortet i handen och ba kör sönder!
- Jag älskar att vara ego och ta bilder på mig själv men sen ta bort hälften!
'
Kanske kommer på mer sen! nu ska jag nog äta glass pööööööööööööössss♥

Alltså så jävla sann. känner precis igen mig.

Just nu känner jag mig allmänt omotiverad till livet. Jag är förvirrad och humöret går upp och ner. Omgivningen vi lever i,det tar på en. Jag blir så jävla stressad av att det snart är sommar. För alla ställer så jävla höga krav. Tjejer kan faninte vara sig själva längre. Jag har verkligen försökt att stå emot Beach 2012 och hela den där skiten. Försökt skitai alla som tjatar om att de ska få drömkroppen när de redan är perfekta. Men jag lovar, det går inte efter ett tag. Jagrentutav orkar inte mer. Ingen verkar fatta hur det känns när ens vänner eller andra i omgivningen står och klagarpå att de t.ex har feta lår. Och så står man där bredvid och ser ner på sina egna. Fattar ni hur tankarna går då? "Fan räcker jag? Är jag för tjock? Väger jag för mycket? Varför har inte jag drömkroppen? Åh, jag är så jävla ful".Och jag känner att det fan brister nu. Mitt självförtroende har sjunkit så enormt! Och det är nästan bara för att allatjatar om deras jävla fucking utseende! Visst jag gör också det, men vet ni varför? Det är för att alla andra helatiden gör det på sitt. Jag känner inte att jag räcker till. När alla verkar bli skitsnygga, slimmade och perfekta införsommaren står jag där. Utan att ha brytt sig under vintern/våren. Ful och fel. Bli dömd för att man försökt stå emotalla krav. Jag kommer ju bara få skit tillbaka för det. Att alltid ha kravet på sig som tjej. Att alltid behöva se bra ut.Ha snygg rumpa och snygga bröst. Ha smala ben och platt mage. Fint långt hår och jämn brun hy. Och att bli utstöttoch trackad på om man inte lever upp till dem? Nej, just nu vill jag inte gå till skolan och bli dömd. Jag vill inte attfolk ska dömma mig. Jag vill bli accepterad. Jag vill att ni tjejer, va fucking nöjda med er själva. Ni kanske inte tänker på det,men med era krav kanske ni sänker någon i er tillvaro som inte känner sig så bekväm i sig själv.
Så just nu mår jag riktigt jävla dåligt. Jag orkar inte vara jag längre.
Från http://julialindbloms.blogg.se/.

Gäspning.

Godkväll min kära blogg! Denna dagen gick väl väldigt snabbt i skolan, börja med idrott sen följt med engelska och bild! Når jag kom hem åt jag ett underbart mellanmål och satt igång med sten plugget! Men hade ett leende på läpparna ändå! Det gick segt men funka! Sen blev det middag med familjen och sen lite slapp innan jag hoppa in i duschen innan läggdags! Nu sitter jag vid tv:n och kollar på får vi följa med! Kärlek till programmet! Men ska borsta tänderna och sova nu! Hörs imorgon puss på er som fortfarande läser min blogg!


Då börjar nästa vecka!

Godkväll alla läsare!
Hur har eran söndag varit? Min har väl varit helt okej plugg och städning standard för mig på söndagar! Men det gick snabbt lika snabbt som denna veckan gick bara på ett klick var det helg igen så himla skönt! Och nu är det bara 4 veckor kvar till påsklov och min systers 18 årsdag! Men bara väntar på sommaren! Åh. Ska ska inte klaga går nog snabbt i slutet! Men nä nu ska jag kolla big brother sen gosa ner mig och sova! Men vi hörs imorgon puss!


Söndag.

God morgon bloggen! Tänkte blogga lite men har så mycket att göra så jag lovar er att blogga ikväll! Så titta gärna in då! Puss.


Godnatt världen.

Nu är jag fräsch fräsch fräsch som bara den!! Härlig känsla tycker jag. Men nu ska jag nog bara gosa ner mig i täcket och sova sött tills fredag alltså imorgon! Veckan gått så himla snabbt kändes som måndags igår liksom! Men det är bara bra det! Men vi hörs imorgon puss på er!


sug torsdag.

Exakt såhär är jag nu. dö trött orkar inte göra ett skit verkligen inget! skolan sög. men imorgon är det ju fan fredag!! tagga! veckan gått snabbt! men ska gå och duscha sen lägga mig eller nåt.. tidigt jag vet men skit trött! puss bloggar kanske senare!♥

Ful dag idag.

Hejsan la blogg läsare!! hur har er dag varit? Min har varit tummen ner och lite upp.. Ner för onsdag jobbig.. Ont i huvudet, magen och har känt mig allmänt ful om ni fattar vad jag menar det hatar jag. Det som har varit bra har väl varit......... Hm. Jo jag fick träffa min efterlängtade Charlie!!! Yey. Det var det bästa på dagen! Han så go och mysig! Men nu är det sovdags! Sovgott på er!


Ta din tid det är värt


Denna tisdagen ganska bra också!

Godkväll igen! Idag var det ju en underbart fin tisdag! Om man syftar på vädret! Men skolan var helt chill med mycket skratt och leenden! Slutade även tidigare men hade utvecklingssamtal vid 5 så kunde inte vara med min saknade Charlie som jag verkligen saknar.. Men kanske ska träffa honom imorgon så hoppas! Men utvecklingssamtalet gick bra! Fick mycket beröm om hur jag hade blivit bättre så de blev jag glad! Middagen blev då kebab vilket gjorde allt bättre! Men nu ska jag gosa ner mig och sova börjar 08.00 imorgon med musik i en och en halvtimme. Suger men håller ut! Puss på er!


Lego house.

Godkväll alla! Hur är det med er då? Själv har jag ont i armen och ganska trött så ska sova lite tror jag! Imorgon är det tisdag och slutar tidigare men då blir allt skit för jag har utvecklingssamtal.. Jaja denna veckan kommer gå snabbt känner jag om jag sätter ett leende på läpparna! Sovgott puss på er!


Bra mååååndag!

Hejsan alls! hehe.. Nä men hej alla glada och ledsna människor!! själv är jag väldigt glad för denna måndagen har varit så bra! och de gör mig på så bra humör!! Älskar det! men i alla fall idag var det ju måndag typ sämsta dagen som finns den börja dåligt med huvudvärk och trött men tog en alvedon och drog till skolan! när jag kom till skolan hade vi avsut på volleyboll i skolan, så skulle man spela själv med läraren lite så fick jag beröm gjorde mig på bra humör!! sen hade vi tråkig svenska men det gick snabbt. äckligt lunch usch. Bild = bildredovisning som gick bra! äntligen klaaaar känns så härligt! så aa egentligen gjorde skolan min dag! men nu ska jag mysa ner mig i soffan och spela lite spel och sånt! bloggar senare pusspåer♥

Bildredovisning = check.

Äntligen.


Ipoden.

Hejsaan kära blogg och alla som läser denna fortfarande! Just nu ligger ja i sängen men lite musik i öronen och ipoden!!!! Nä men de är la mys! Har bara ont i ryggen som fan.. Men men! Imorgon skola!! Va ju sjuk en vecka innan så dom här 5 veckorna innan påsklovet är det verkligen att kämpa känner jag!! Sen kommer bara det roliga i 9:an! Men nu ska jag sova även fast jag har sovmorgon till 10! Men sovgott pusspuss!!


Ed Sheeran.


RSS 2.0