Hejsan bejbs.

Fredag kan man vara mer än glad? Har varit en helvete till vecka men nu är mycket mycket bättre bytte skola dessutom så nu känns allt toppen bra! Känns mycket bättre än den andra! Så hoppas jag ska trivas där! Men nu har jag precis fixa lite och så och ska snart bege mig ut i sämsta vädret till min pojkvän för en skit mys kväll och natt älskar att sova med den ungen men va så länge sen men vi hörs bejbs! Ha en bra fredag kväll!!!


så sant.

 

Le mot världen.

Hejsan hoppsan! Är det bra med er? Själv är det bra menar de är lördag och helg så skönt!! Fredagens kväll va väl inte den bästa men vad ska man göra liksom ikväll ska jag iaf träffa min pojkvän och mysa med honom framför en film tror jag faktiskt! Men jag är sjukt trött så kommer säkert somna för skolan förstör mitt liv när det gäller sömnen. Men ska äta snart vi hörs puss!


Torsdag.

Hejsan hejsan bloggen. Idag är det torsdag och skolan är bajs funderar faktiskt på att byta.. Så oklart. Men idag är det ju torsdag och imorgon fredag vilket är sjukt skönt med helg verkligen ska ba ägna all tid åt allt!! Men ska väl äta middag om ett tag sen träffa min underbara pojkvän för lite mysig stund! Puss bejbs!


Måndag

Godkväll mina kära läsare! Idag är det måndag och min sista sommarlovsdag.. Suger osv men nu börjar faktiskt bli taggad för skolan imorgon men vill inte ha skola men det vill väl ingen? Men dagen började med att jag vaknade tog en duscha och åkte till vårdcentralen med pappa kollade mina ben och tog blodpropp för första gången i mitt liv lite små läskigt hihihihi! Men sen tillbringa jag resten av dagen med min underbara pojkvän kärlek till honom! Så nu är jag på bra humör tills imorgon! Puss på er!


190812

Dagens humör har varit upp och ner lite olika sådär men nu är det iaf bättre än innan! Nervös för skolan på tisdag hur kommer man bli bemött, vad ska man ha på sig, hur ska man se ut, vad kommer alla tänka om mig osv men ändå är jag lite glad över att jag valde en skola och linje med lite roligare än bara tråk lektionen stylist ska det bli!! Men åt glass nyss och humöret är upp för nu iaf så det bra vi hörs puss bejbs!!


Problem.

Klockan är nu 03.55 och jag kam inte sova. Det är så sjukt himla jobbigt för jag är trött verkligen trött men kan inte sova det suger som fan. Min lördag var väl helt ok kunde varit bättre och kunde varit värre men men nu är det söndag och på tisdag börjar skolan inte taggad alls på att gå upp tidigt och sitta på tåg och massa plugg och blablabla så Ba hoppas veckan går snabbt och de blir helg så jag får sova njuta och ba pussas. Men nu ska jag försöka sova iaf hoppas det går sovgott!!


Fredag åh älskade fredag.

Då va denna fredagen slut och nu har det gått över till lördag! Fredagen började med att jag vaknade upp hos Hanna panna och packade ihop gick hem åt lite och fixade grejer senare tog jag tåget med Ella in till stan vilket va lite jobbig att de börja spö regna och åska men sånt man får tåla i Sverige! Inte världens bästa shoppingdag men fick iaf med mig en kjol hem! En jag har letat över så blev väldigt glad när jag såg det! Kom hem åt middag lite gottgott senare drog jag vidare till min älskade pojkvän där jag spenderade en mysig kväll framför en film! Som sagt sommaren börjar dra sig mot sitt slut och skolan ska börja.. Har lite ångest känns inte som jag gjort ett skit.. Men så är det får bara hoppas att dom kommande tre åren i gymnasiet blir bättre än grundskolan! Puss och kram vi ses på stan!


Nytt försök.

Har ju inte varit den bästa på att blogga och sånt på senaste tiden så ska försöka bättra mig och börja blogg lite mer iaf några inlägg ber vecka! Skolan börjar ju om en vecka både trist, roligt och nervöst men skulle gärna vilja ha lite längre lov.. Men inget jag kan göra åt nu börjar jag ny skola iaf och hoppas att dom kommande tre åren kommer va mycket bättre än i grundskolan! ska dessutom gå med min Hannis så kommer nog klara det! Men ska checka tv för orkar inte göra nåt annat och äta så hehe puss och kram vi hörs!!


13 månader.

att älska nån så mycket att det gör ont, att sakna nån efter bara några timmar, att känna sig vacker bara att vara med en människa som får dig att må bra, att bara ligga och kolla på honom, att pussa honom, mysa, leka runt, skratta, sova, små bråka, kramas, ha nån man alltid vända sig till, ett andra hem. 
 
Att vara kär kan vara bland den bästa känslan jag nånsin känt för en människa! att bara veta att nån älskar dig tillbaka lika mycket som du älskar den. att veta att den personen litar på dig lika mycke som du litar på den.
 
att vara kär i en kille som får dig att känna dig, vacker, smart och tro på sig själv är en kille du aldrig ska släppa.
Älskar dig världens bästa pojkvän kommer aldrig släppa dig. du är min föralltid. ♥

kul


kul


RSS 2.0