God morgon, god morgon!


Skolaskolaskola

Hejhej bloggen!! Förlåt för dålig uppdatering men är upptagen med skola och massa annat!! Men iaf torsdag idag lite halv jobbig dag varit trött och massa annat inte det roligaste som finns.. Men är hemma nu så bara fredag imorgon. Och imorgon är det fredag vilket är jätte skönt då ska jag antagligen sova hos min Charlie! Och bara mysa med honom min besta vän! Nä men just nu hemma chillar har ingen ork alls för att plugga så sparar de till helgen! Men iaf efter middagen ska jag upp till Salem möta Ella och sen gå och köpa till nationella imorgon och sen gå till gymmet har egentligen Inge ork för att träna heller men känner att det kommer kännas bättre efter! Men nu ska jag kolla tv och lyssna på regnet mot fönstret! Puss på er


Skolan förstör mitt liv.

Hejhejhejhej bloggen!! Hur mår ni? Själv mår jag väl ganska bra lite trött. Men iaf förlåt för att jag inte bloggar så mycket men det är mycket plugg i skolan och har haft moppe teori och massa saker! Så har inte haft nån tid alls! Men nu är teorin avklarad iaf känns jätte skönt det var verkligen onödigt men bra upprepning så det fastna nåt iaf! Skolan har väl varit chill men mycket plugg som verkligen inte går bra alls och vet inte hur jag ska hinna måste verkligen prata med min lärare.. Men åh aja skolan förstör min sömn på helger förut kunde jag sova till 12 - halv ett men nopp nu sover jag bara till nio typ det är skit jobbigt allvarligt vet inte om jag ska dampa eller inte men missar iaf inte hela dagen! Men nu ska jag njuta av denna lördagen som de inte regnar på men kommer väl sen men vi hörs puss på er!


sorry.


Simple Plan min gamla kärlek.

Tell me how to get back to
Back to summer paradise with you
And I'll be there in a heartbeat

I remember when we first kissed
And how I didn't wanna leave your lips
And how I never ever felt so high
Singing La-da-da-da-da



D.i.p.d.y.e.h.a.i.r


999 värre saker.

Vet inte ens vad jag ska kalla denna dagen. Glad, ledsen, ångestfylld, ilsken eller lycklig, allt stämmer in på samma gång. Så vi kallar den helt okej för denna gången.

Saknar min mysiga bestis.

 


Söndags mys.

Tänkte skriva god morgon men nä det är lite sent för det!! Men iaf igår min lördag var underbar mycket mys! Men idag är det söndag vilket jag inte har nån ångest på alls om nåt plugg för jag har typ inget satt jag är glad som en ko!! Men i alla fall var med några av mina underbara vänner nyss vi fikade och pratade myspys! Men nu är jag hemma och ligger och latar mig i soffan och kommer nog stanna här!! Men vi hörs senare puss på er!!


RSS 2.0